MINDENKIT UTOLÉRŐ EGÉSZSÉGÜGYI KIHÍVÁSOK

A túlzott stressz, a túl kevés alvás, az egyoldalú táplálkozás, az egészségtelen életmód, a betegség és a természetes öregedés lelassítják a legkisebb véredények pumpáló mozgását. Ez az emberek túlnyomó többségét érinti. Ennek eredményeként a vérsejtek túl lassan mozognak és már nem tudják megfelelően ellátni feladatukat. A szövetek és szervek alultápláltsága hosszabb távon a testi és szellemi teljesítmény csökkenéséhez, fájdalomhoz, közérzeti zavarokhoz és betegséghez vezet.

Általánosan elmondható, hogy a magyar lakosság életvitele kedvez a különböző krónikus egészségügyi nehézségek, mint a túlsúly, diabétesz vagy a szívbetegségek kialakulásának. Mit tehetünk? Megelőzzük, meggyógyítjuk vagy megtanulunk együtt élni vele. Ha elfogadnak egy tanácsot, az utolsót semmiképp ne válasszák, a másik kettőben viszont tudunk segíteni.

Erősnek akarunk látszani, elintézzük gyógyszerrel, megnyugszunk, hogy ha szedjük rendesen, akkor nem lesz semmi baj, de ne tegyük.

A KULCS A JÓ VÉRKERINGÉS

Tudjuk mi az artéria vagy a véna. Előbbi az érhálózatunk 11,5%-át, míg utóbbi 14,5%-át foglalja magába, de akkor mi a maradék 74%?

Jellemzően az évek előrehaladtával alakulnak ki a különböző krónikus egészségi problémák, persze a hajlam vagy az életmód ezt nagyban befolyásolhatja. A testünk öregszik, magától értetődőnek vesszük a fájdalmat, de valóban ez lenne az élet rendje?

Nagy változás zajlik odabent, az egyik fő probléma a mikrokeringés hatékonyságának csökkenése ezért is gyengül az immunrendszer, lassabb a gyógyulási folyamat, rosszabbul alszunk, romlik a látás, csökken a teljesítőképesség, stb.

Azt tudjuk, értjük, hogy a vér az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, de természetesen nem elég a jó vérképünk, ha nem jut el oda a vér, ahol szükség van rá. A mikrokeringés létfontosságú szállítási és ellátási feladatokat lát el és ez teszi ki a teljes érrendszer 74%-át. Abszurdan hangzik, de az érhálózatunk több mint 70%-ával az egészségügy egyszerűen nem tud mit kezdeni. Az 500 mikrontól kisebb ereket egyszerűen nem látják, így pedig nem tudnak hatással sem lenni rájuk.

Az orvostudomány fejlődésével lehetőség nyílik arra, hogy az érrendszer láthatatlan 2/3-ára is hatással legyünk. Olyan terápiás módszerről beszélünk, ami több, mint 20 éve bizonyít, ez a Bemer. A készülék képes működésre bírni a mikroérrendszert úgy, hogy stimulálja azok természetes összehúzódó-táguló mozgását (vazomóció). A mikrokeringés javításával, újraindításával, rég nem használt erőforrását visszanyerve beindulhat szervezetünk természetes öngyógyító mechanizmusa.

IGAZOLT EREDMÉNYEK

A BEMER az EU-ban hivatalosan engedélyezett, IIa osztályba sorolt (93/42/EEC) orvostechnikai eszköz (CE0483).

Az új, szabadalommal védett BEMER kezelési rendszer a komplementer gyógyászatban ma alkalmazott legjobban kutatott és leghatékonyabb fizikai kezelési módszer.
Az új BEMER jelet továbbfejlesztették és módosították a mikrocirkulációval kapcsolatos helyi és elsődleges szabályozási folyamatok bioritmusára vonatkozó legújabb eredményeknek megfelelően (fizikai kezelési módszer). A szervek korlátozott vagy károsodott mikrocirkulációja a korábbiakhoz képest még jobban stimulálható.

Az elmúlt 20 év során 12 publikáció jelent meg a BEMER-terápiáról, és négy tudományos tanulmány szerepel a PubMedben (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/).

AMENNYIBEN SZERETNE AKTÍV BEMER HASZNÁLÓVAL BESZÉLNI, VAGY TÖRTÉNETÉT/TAPASZTALATAIT MEGISMERNI, KÉREM JELENTKEZZEN

JELENTKEZÉSJELENTKEZÉS

MIKOR LEHET SZÜKSÉGE FIZIKAI ÉRTERÁPIÁRA?

Kezelés

A BEMER fizikai érterápia egy kiegészítő kezelés, amely a gyógyítási folyamatok alapvető támasza a vázizomrendszer degeneratív rendellenességeinek kezelésében. Támogatja az adott szövetsejtek megfelelő ellátásának helyreállítását, ezáltal segít az ízületi gyulladás okozta fájdalom csillapításában.

Az új, korszerű BEMER fizikai érterápia diszfunkció vagy betegség esetén komplex eszközök révén szolgáltat módszert a kulcsfontosságú szabályozó mikrokeringési mechanizmusok stimulálására.

Megelőzés

A terápia csillapítási módszerként alkalmazható például a következő folyamatoknál:

- javítja a szervek és a szövetek ellátottságát, ezáltal elősegíti a regenerálódást,
- csökkenti a fertőzési hajlamot,
- támogatja az immunrendszert,
- javítja a fizikai teljesítményt,
- javítja a mentális teljesítményt,
- mozgósítja a fizikai és mentális teljesítménytartalékokat,
- csökkenti a stressz következményeit,
- mérsékli a kiégést.

Teljesítménynövelés

A mentális fittség szorosan összefügg a mentális egészséggel. Mégpedig pontosan itt, ahol a BEMER fizikai érterápia jelentősen hozzájárul az egészséges és kiegyensúlyozott étrend, valamint a rendszeres testmozgás pozitív ösztönzéséhez. A BEMER fizikai érterápia nem helyettesíti a fiatalság forrását, azonban az életkor előrehaladásával eszközt kínál a mentálisan élénk állapot fenntartásához, valamint a munkahely és a magánélet jelentette kihívások kezeléséhez, ami összességében ez jobb életminőséget garantál.

PRÓBÁLJA KI A FIZIKAI ÉRTERÁPIÁT A TERÁPIASZALONBAN VAGY OTTHONÁBAN

KonzultációKonzultáció

AZ ÖN EGÉSZSÉGÉÉRT DOLGOZUNK, ISMERKEDJÜNK MEG

Több mint 15 éves tevékenységem során nagyon sok féle emberrel, betegségekkel és érzésekkel találkoztam.
Akik hozzám jönnek mindenki gyógyulni, meggyógyulni szeretne, ehhez viszont fel kell tárni a betegségek igazi okát és hátterét.
A preferált kezelési eljárások, mint a gyógyszeres kezelés és sebészet fontos és életmentő megoldások, de erre sokszor nem adnak választ.
Sokáig kerestem olyan kezelési módot, amit a hivatalos orvoslásban is jelen van, de nincs semmilyen mellékhatása.
Ezért örülök annak, hogy megtaláltam a Bemer terápiát, mert egyrészt hivatalos orvostechnikai eszköz biztosítja a kezelést, másrészt pedig az egyik legfontosabb élettani működésünket tudja hosszútávon javítani, ami legtöbb betegség hátterében áll, az pedig nem más, mint a mikrokeringésünk.
Nem utolsó sorban pedig a férjem Crohn betegsége 6 hónap kezelés után teljesen tünet mentessé vált.  Ma már gyógyszermentesen és jobb életminőségben él mint 20 évvel ezelőtt.

Kezelőhelyünkön személyre szabottan tudja felvenni a terápiát, de vannak esetek amikor célszerűbb egy otthoni használatra berendezkedni. Természetesen ebben is tudunk segíteni.

FIZIKAI ÉRTERÁPIA AZ OTTHONÁBAN

Ön három különböző módon juthat hozzá a Bemer kezelésekhez:

 1. Hivatalos kezelőhelyünkön a MuCsi terápiaszalonban személyesen vehet fel kezeléseket.
 2. Lehetőséget biztosítunk az eszköz bérlésére.
 3. A Bemer készüléket megvásárolva a gyártó és a mi támogatásunkat élvezve indul el a gyógyulás vagy a megelőzés útján.

A fenti lehetőségek mellett az alábbiak szerint kérheti még segítségünket:

 • A kialakult gyakorlatunknak megfelelően egy konzultáció keretében tájékoztatjuk, hogy milyen fokú javulást érhet el Ön, vagy családtagjai a Bemer terápia használatával.
 • Amennyiben szükséges, orvos konzulensünket is bevonjuk a megbeszélésbe.
 • Folyamatosan részt veszünk a Bemer továbbképzésein, és első kézből tájékozódunk a legújabb kutatási eredményekről.
 • Beszerzés és bérlés esetén kiszállítást, helyszíni beüzemelést, betanítást ingyenes elvégezzük.
 • Vevőinknek folyamatos utógondozást vállalunk, igény esetén egyénre szabott kezelési ajánlatokat adunk, melyet forródrótos telefonos elérhetőségen keresztül is biztosítunk.

 

Kételkedik benne, hogy a fizikai érterápia önnek is segít? Engedje, hogy bizonyítson. PRÓBÁLJA KI MIELŐTT MEGVÁSÁROLJA!

ÍRJON NEKÜNK, HOGY SEGÍTHESSÜNK

Az űrlap kitöltése és beküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Kérdezzen tőlünk bátran, igyekszünk mihamarabb válaszolni.


  4032 Debrecen Nagyerdei Krt.1. – 1 em. 132.

  PARKOLÁS a mélygarázsban vendégeinknek ingyenes!