BEMER fényterápia

Bemer fényterápia - Terápia szalon

A terápia egy újszerű LED diódákkal megvilágított speciális vörösfény-terápia.

A fényterápiás eszköz (B.Light) speciális vörös fény villódzása a BEMER jelformához hangolt ezért ennek köszönhetően is a szövetek mélyére hatolva a fénye hatékonyan tud modulálódni. A BEMER (B.LIGHT) kezelőegység monokromatikus jelet sugároz, λ = 660 nm, intenzitása 4000 mcd.

A készülék segítségével a fény behatol a bőrbe és a kötőszövetekbe ahol elősegíti energia gazdag kötések felépítését. A B.LIGHT hatása a lágylézeres kezelés hatásával hasonlítható össze. Használata során a bőr rugalmassága 12%-al javul valamint a bőr durvasága 18%-al csökken. Ennek eredményeképpen a bőr fiatalosabbnak és feszesnek tűnik és az eredmény egy szebb és simább bőr.

Kiválóan alkalmas égési sérülések kezelésére, akne kezelésére herpes, acne,conglobata,neuroderma,
valamint seb- és hegkezelésre.

javasoljuk plasztikai sebészetben, bőrgyógyászatban, kozmetikában és wellnessben is.

A BEMER terápia mikrocirkulációt javító, immunmoduláló, a szervezet önszabályozó mechanizmusait pozitívan befolyásoló hatása számos bőrbetegségben kínál kiegészítő terápiás lehetőséget. Kiemelkedő jelentőséggel bír ezek közül az akut és krónikus sebek gyógyulását elősegítő szerepe is.

Ide kattintva megtudhatja, milyen módokon juthat hozzá a Bemer kezeléshez.

Bioptron lámpás kezelés

A Bioptron olyan módszert fejlesztett ki, amely pozitívan és finoman hat a biológiai rendszerre,célzottan ösztönzi az öngyógyító erőket, tehermentesíti a szervezetet, regeneráló folyamatokat indít be.

· A Bioptron fényterápia fontos szabályozó tulajdonságokkal rendelkezik

· az alacsony szintű biológiai folyamatokat normális szintre emeli

· a magas szintűeket csökkenti vagy nem változtatja

· erősíti a szervezet önvédelmi rendszerét

· ösztönzi a belső anyagcserét

· segíti a szervezetet, hogy segítsen önmagán.

A Bioptron fényrendszeréből kiemeljük a következő jellemzőket:

A normál lézerfénnyel ellentétben, amely nagy energiájú nagyon vékony sáv szélességben, egy színben terjed, a Bioptron fény széles sávban, több színben és kevesebb energiával működik. Polarizált

A Bioptron fényterápia készülékek lineárisan polarizált fényt bocsátanak ki.

A polarizált fényben kizárólag párhuzamos mezőben rezegnek a mágneses hullámok. Emiatt egészen különleges tulajdonságuk alakul ki, amit a fényterápiában felhasználunk. A polarizáció egy speciális többrétegű tükörrel történő visszatükrözéssel alakul ki.
Speciális hullámhosszúságok.

A Bioptron spektruma 400 nanométer- 2000 nanométerig terjed. Nem tartalmaz tehát ultraibolya sugarakat. (Ezek az ártó sugarak jóval a 400 nanométer tartomány alatt vannak. Ezért nem vörösödik vagy nem, barnul le a bőr az alkalmazás után. Ez a fény teljesen veszélytelen a szemre is.

Bioptron lámpás kezelés szalonunkban

15 perc 1.500,- Ft

Mély hatás

A mély hatást a könnyen melegedő infrafénnyel érjük el. Ez az infrafény kismértékben megtalálható benne.

A fény hőmérséklete

A Bioptron lámpa spektruma csak az alsóbb infravörös mezőt tartalmazza. Kezeléskor a hőmérséklet kb. 37 C fokig emelkedik, tehát 1 C fokkal megy a normális testhőmérséklet fölé.

Alkalmazási területek:

Mindennemű bőrprobléma (pattanás, herpesz, sebek, ekcéma, pikkelysömör, műtéti, hegek, égési, sérülések, fekélyek, gyógyulási idejének lerövidítése..
Allergiák (pollen, por, bőr, étel)
Fájdalomcsillapítás (migrén, fog, fej, ízületi bántalmak)
Arc- és homloküreg gyulladás, gégészeti-, fülészeti betegségek
Szemgyulladások
Csontritkulás
Vérnyomás problémák
Depresszió
Nőgyógyászat, urológia
Ránctalanítás

Az otthoni szépségápolás ideális kombinációja: Polarizált fény + kozmetikumok. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy bőre lágyabb legyen..
Ízületi és reumatikus fájdalmak – napi 10 perces kezeléssel – 6-8 nap alatt érezhető a változás.
Arcüreg-, homloküreg-, középfül- és torokgyulladás kezelése, segíti a váladék felszakadását és kiürülését. (Napi 2-3-szor 6 perces kezeléssel.)
Allergiák – hasonlóan az előzőkben, segíti a váladék kiürülését.
Izomfájdalmak – a fény fájdalomcsillapító hatása érvényesül.
Köszvény – a sejtek anyagcseréjét befolyásoló hatása érvényesül.
Sportsérülések – fájdalomcsillapító regeneráló hatása érvényesül.
Nőgyógyászati betegségek – gyulladáscsökkentő hatása.
Erek betegségei – a sejtek anyagcseréjére való hatása, regeneráló, aktivitás-fokozó hatása.
Légző rendszer hurutos megbetegedései – gyulladáscsökkentő hatás szerepe.
Száj és fogak betegségei – gyulladáscsökkentő hatás, anyagcsere befolyásolása.
Fejfájás – stressz oldás, vérnyomáscsökkentés.
Immunrendszer erősítése

Bioptron - Terápia szalon

A színterápia

A Bioptron lámpa hatását nagymértékben fokozni lehet a legújabb kutatások eredményeként kifejlesztett színterápia segítségével. A Bioptron színterápia hat darab, hagyományosan fújt színes üvegét a zürichi Bioinformációs Intézetben gyártják. A különbözö színes lencséket a lámpára csatlakoztatva növelhetjük a kezelések körét és hatékonyságát. A különböző színek más és más problémára alkalmazhatók.

Míg a meleg szineknek (vörös, narancssárga, sárga) vérbőséget fokozó, serkentő, élénkítő hatása van, a hideg színeknek (zöld, kék, ibolyaszínű) gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és nyugtató ereje a kiemelhető. A színek alkalmazásával tehát a fényterápia ténylegesen bővül hatékonyságban.

A vörös

Aktivizál, élénkít, lendületesebbé tesz. Újra rendelkezésre bocsátja a mélyen rekedt energiát, a pangó, renyhe és redukálódó folyamatokat új lendületbe hozza, erősíti a gondolkodást. Melegítően hat, a vért mozgásba hozza, és jó minden olyan fájdalomnál, amit a vér pangása okoz. (alacsony vérnyomás, bénulás, ájulásra való hajlamra, serkenti a gyengén működő szerveket)

Gyógyítólag hat: vészes vérszegénység, impotencia, frigiditás, fogyás, izomgörcs, érrendszeri problémák kezelésére, legyengült bőr, cellulitisz, hátfájás.

A kék

Megnyugtat, koncentrálásra késztet, hűt. Fájdalomcsillapító, gyulladásgátló, csökkenti a vérnyomást.

Gyógyítólag hat: különféle torokbetegségek (strúma, rekedtség, gégehurut), fogzási panaszokra, idegességre, lámpalázra, vizsgadrukkra, migrénre, lázra.

A sárga

Erősítő, tonikus hatású, felderít. Serkent anélkül, hogy felizgatna, szétárasztja az energiát, erősíti a túl gyenge folyamatokat, erősíti az idegeket.

Gyógyítólag hat: gyomorbántalmakra, kövérségre, máj- és epebajokra, hasnyálmirigy, cukorbetegségre, izületi gyulladásra.

A zöld

Nyugtató, fertőtlenítő hatása is van.

Gyógyítólag hat: szív-, tüdőbetegségre, szemzavaroknál, szemhibáknál, fejfájásra, gátolja a sejtburjánzást, égésekre enyhítő, műtéti hegek megszüntetésére, lábszárfekélyre.

A narancssárga

Segíti a felépülést, élénkít, melegít. Az energiát lágyabban éleszti, mint a vörös és nyugodtabb a felépülés, oldja a görcsös folyamatokat, derűssé tesz.

Gyógyítólag hat: a pajzsmirigy és egyéb hormonzavarokra, izommerevedésre, agresszióra, bőrbajokra.

Az ibolyakék

Túlsúlyban a központi idegrendszert befolyásolja, fokozza az alvás késséget, nyugtat.

Gyógyítólag hat: az idegekre, epilepsziára, álmatlanságra, feledékenységre, hasmenés, hólyaghurutra, isiász, és lumbágó betegségekre.

A Bioptron lámpa nem csodaszer, csupán a polarizált fénye serkenti az immunválaszért felelős sejtek működését, így mozgósítani lehet a szervezet természetes védekezési mechanizmusát. Ösztönzi az öngyógyító erőket, tehermentesíti a szervezetet, regeneráló folyamatot indít be. Nincs ellenjavallat, nincs mellékhatás.

Jellentkezzen be most!

Bemer fényterápia és Bioptron lámpás kezelés