TERÁPIA, AMI MINDENT MEGVÁLTOZTAT

MINDENKIT UTOLÉRŐ EGÉSZSÉGÜGYI KIHÍVÁSOK

Krónikus egészségi állapot, túlsúly, diabétesz, szívbetegségek. Manapság a kelleténél sokkal többször halljuk ezeket a kifejezéseket. Mi magyarok gyakran csak legyintünk az előjelző tünetekre. Erősnek akarunk látszani, elintézzük gyógyszerrel, megnyugszunk, hogy ha szedjük rendesen, akkor nem lesz semmi baj. Telik az idő, közben összeszedünk még néhány ilyen „apróságot” és persze szedjük rá a gyógyszereket, óhatatlanul alakulnak ki szövődmények, már a fél patikát kiürítjük a havi gyógyszerkiváltásnál. Az eredmény? Nem gyógyultunk meg, nem vagyunk jelentősen jobban és még sok pénzbe is kerül.

A MIKROKERINGÉS SZEREPE AZ EGÉSZSÉGMEGŐRZÉSBEN

Jellemzően az évek előrehaladtával alakulnak ki a különböző krónikus egészségi problémák, persze a hajlam vagy az életmód ezt nagyban befolyásolhatja. A testünk öregszik, magától értetődőnek vesszük a fájdalmat, de valóban ez lenne az élet rendje?

Valóban nagy változás zajlik odabent, az egyik fő probléma a mikrokeringés hatékonyságának csökkenése ezért gyengül az immunrendszer, lassabb a gyógyulási folyamat, rosszabbul alszunk, romlik a látás, csökken a teljesítőképesség, stb.

Azt tudjuk, értjük, hogy a vér az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, de természetesen nem elég a jó vérképünk, ha nem jut el oda a vér, ahol szükség van rá. A mikrokeringés létfontosságú szállítási és ellátási feladatokat lát el és ez teszi ki a teljes érrendszer 74%-át. Abszurdan hangzik, de az érhálózatunk több mint 70%-ával az egészségügy egyszerűen nem tud mit kezdeni. Az 500 mikrontól kisebb ereket egyszerűen nem látják, így pedig nem tudnak hatással sem lenni rájuk.

Az orvostudomány fejlődésével lehetőség nyílik arra, hogy az érrendszer láthatatlan 2/3-ára is hatással legyünk. Olyan terápiás módszerről beszélünk, ami több, mint 20 éve bizonyít. Ez a Bemer. Képes működésre bírni a mikroérrendszert úgy, hogy stimulálja azok természetes összehúzódó-táguló mozgását (vazomóció). A mikrokeringés javításával, újraindításával, rég nem használt erőforrását visszanyerve beindulhat szervezetünk természetes öngyógyító mechanizmusa.

TUDOMÁNYOSAN IGAZOLT EREDMÉNYEK

A Bemer az Európai Unió által jóváhagyott orvostechnikai eszköz, amely szabadalmaztatott jelformát sugároz keresztül a testen, így stimulálva és segítve a mikroérrendszer természetes működését.

A Bemer fizikai érterápia eredményei (30 napos kezelés után elért legnagyobb értékek. Forrás: R. Klopp; Institut für Mikrozirkulation Berlin; 2010):

 • 27%-kal gyorsabb vazomóció
 • 29%-kal jobb véreloszlás a kapillárisokban
 • 31%-kal gyorsabb vénás elfolyás
 • 29%-kal magasabb oxigén-kinyerés

 

Tekintse meg az alábbi egyszerű diagramot, melyben az látható, hogy a Bemer terápia hogyan hat az emberek szervezetére az említett 6 hetes időszakban. Az első hétben nem meglepően 90%-uk semmilyen változást nem észlel, ami viszont sokkal fontosabb, hogy a 6. hétre ez 10%-ra zsugorodik. Sőt, lehengerlő az az eredmény, hogy a 6. héten a vizsgált alanyok közel 70%-a teljesen panaszmentesnek vallotta az állapotát. Ez igazán elképesztő, 10-ből 7 embernek egy jó hónap alatt új irányt vesz az élete.

ISMERJEN MEG BENNÜNKET ÉS A TÖRTÉNETÜNKET

Több mint 15 éves tevékenységem során nagyon sok féle emberrel, betegségekkel és érzésekkel találkoztam.
Akik hozzám jönnek mindenki gyógyulni, meggyógyulni szeretne, ehhez viszont fel kell tárni a betegségek igazi okát és hátterét.
A preferált kezelési eljárások, mint a gyógyszeres kezelés és sebészet fontos és életmentő megoldások, de erre sokszor nem adnak választ.
Sokáig kerestem olyan kezelési módot, amit a hivatalos orvoslásban is jelen van, de nincs semmilyen mellékhatása.
Ezért örülök annak, hogy megtaláltam a Bemer terápiát, mert egyrészt hivatalos orvostechnikai eszköz biztosítja a kezelést, másrészt pedig az egyik legfontosabb élettani működésünket tudja hosszútávon javítani, ami legtöbb betegség hátterében áll, az pedig nem más, mint a mikrokeringésünk.
Nem utolsó sorban pedig a férjem Crohn betegsége 6 hónap kezelés után teljesen tünet mentessé vált.  Ma már gyógyszermentesen és jobb életminőségben él mint 20 évvel ezelőtt.

Kezelőhelyünkön személyre szabottan tudja felvenni a terápiát, de vannak esetek amikor célszerűbb egy otthoni használatra berendezkedni. Természetesen ebben is tudunk segíteni.

FIZIKAI ÉRTERÁPIA AZ OTTHONÁBAN

Ön három különböző módon juthat hozzá a Bemer kezelésekhez:

 1. Hivatalos kezelőhelyünkön a MuCsi terápiaszalonban személyesen vehet fel kezeléseket.
 2. Lehetőséget biztosítunk az eszköz bérlésére.
 3. A Bemer készüléket megvásárolva a gyártó és a mi támogatásunkat élvezve indul el a gyógyulás vagy a megelőzés útján.

A fenti lehetőségek mellett az alábbiak szerint kérheti még segítségünket:

 • A kialakult gyakorlatunknak megfelelően egy konzultáció keretében tájékoztatjuk, hogy milyen fokú javulást érhet el Ön, vagy családtagjai a Bemer terápia használatával.
 • Amennyiben szükséges, orvos konzulensünket is bevonjuk a megbeszélésbe.
 • Folyamatosan részt veszünk a Bemer továbbképzésein, és első kézből tájékozódunk a legújabb kutatási eredményekről.
 • Beszerzés és bérlés esetén kiszállítást, helyszíni beüzemelést, betanítást ingyenes elvégezzük.
 • Vevőinknek folyamatos utógondozást vállalunk, igény esetén egyénre szabott kezelési ajánlatokat adunk, melyet forródrótos telefonos elérhetőségen keresztül is biztosítunk.

ÍRJON NEKÜNK, HOGY SEGÍTHESSÜNK

Az űrlap kitöltése és elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár. Kérdezzen bátran, igyekszünk mihamarabb válaszolni.